Waiting on Wednesday #1

by augusztus 26, 2015 2 megjegyzés
Gondoltam elindítok egy új rovatot, amiben reményeim szerint minden szerdán közzé tudom tenni azt a könyvet, aminek a megjelenését a legjobban várom. Vágjunk is bele! :)

Nem titok, hogy nagy rajongója vagyok Sarah J. Maas munkáinak, így az Üvegtrón sorozatnak is. A Queen of Shadows, vagyis a negyedik rész, jövő héten, szeptember 1-jén fog megjelenni. Kicsit aggódom a Heir of Fire után, úgy érzem, ebben a kötetben fog eldőlni a hozzáállásom a sorozathoz. Remélem nem abba az irányba fog elmenni, amitől félek!

Megjelenés időpontja: 2015.szeptember 1.

Mindenkit elvettek Celaena Sardothientől, akit valaha is szeretett. De visszatért a birodalomba- bosszúért, hogy megmentse egykoron fényes királyságát és hogy szembenézzen múltbéli árnyaival...
Küzdeni fog az unokatestvéréért, egy harcosért aki kész meghalni, csakhogy még egyszer újra láthassa őt. Harcolni fog a barátjáért, egy fiatal férfiért, akit leírhatatlan börtönbe zártak. És végül harcolni fog elveszett királynőjük diadalmas visszatérését váró embereiért, akiket egy kegyetlen király igázott le.
Celaena epikus története milliók szívét és képzeletét ejtette foglyul világszerte. A negyedik rész elbűvöli az olvasókat, ahogyan Celaena története egy szenvedélyes, kínzó crescendóba fordul, ami talán szilánkokra töri össze a világát.

Te is várod már? Mik a legvágyottabb könyveid?

Lorelei :)

2 megjegyzés:

  1. Ugy tudtam, hogy ezt a.konyvet irod :D Mar alig varoooom. Meg 3 nap!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már ismersz ;) Most már csak 2 nap!! El se hiszem!! :"O

      Törlés