JULY BOOKHAUL

by augusztus 15, 2016 4 megjegyzés

Sziasztok! Hupsz. Úgy tűnik, hogy júliusban kicsit elszaladt velem a ló. Megmondom őszintén nem hittem volna, hogy ennyi könyvet sikerült beszereznem. Pláne, hogy a nyári akciókból még csak egy kör futott le. Hát, jöjjön a szembesítés.



Júliusban elkezdtem korrepetálni angolból az egyik ismerősöm fiát. Az anyukája szintén nagy könyvmoly. Az egyik alkalommal, amikor mentem hozzájuk, nemcsak isteni süteményekkel várt, hanem ezzel a három regénnyel is. Azt mondta tartsam csak meg őket nyugodtan, náluk úgy sincs elég hely hozzá. Így került a birtokomba Vanessa Diffenbaugh: A virágok nyelve, Shilpi Somaya Gowda: Az eltitkolt lány és Barbara Taylor Bradford: Levél egy idegentől című művek.
Ebben a hónapban sem maradhattak ki a molyos ügyletek. @Katalin_Bartha révén Robert Jackson Bennet Lépcsők városa, @Pöfivonat által pedig Robert Galbraith The Silkworm jutott hozzám. Mindkettő csere volt. J.Goldenlane Napnak fényét 1200 Ft-ért árulta egy kedves könyvmoly, ennyi pénzért, hibátlan állapotban hülye lettem volna otthagyni. Szállítási költség ide vagy oda.

A nagy nyári leárazások közül eddig a Lírától rendeltem egy kupaccal. Én is megvettem a leginkább vitt ötös fogatot, vagyis Amanda Stevens Sírkertek királynője sorozat eddig megjelent 3 részét, valamint Emma Chase Behálózva és Fejvesztve című könyveit.
Összesen nem fizettem 2000 Ft-ot értük. Még esedékes egy rendelés mindenképpen erről az oldalról. Még jó, hogy az utóbbi két hónapban rendszeresen dolgozok.

Az utolsó pakk pedig az elengedhetetlen angol könyveket rejti. Nagyon nagy Colleen Hoover rajongó vagyok, ezért különösen örültem, hogy az előrendelt It Ends with Us-t nagyon hamar feladta a Bookdepo. Hát olyannyira későn ért ide, hogy emiatt álltam most neki a beszerzős bejegyzésemnek. Azt már hozzá se merem tenni, hogy azóta jóval olcsóbb is lett. Ez az én szerencsém. Zsebi már nagyon régóta fangörcsöl Renée Ahdieh The Wrath and The Dawn című regénye miatt és most kivételesen jó áron volt fent Bookdepón hát gondoltam, miért is ne? Ugyanígy gondolkodtam, amikor megrendeltem gyönyörű kemény kötésben Raiinbow Rowell Carry On-ját. Kíváncsian  várom, hogy mennyire tetszenek majd.

Ti miket vettetek/kaptatok/cseréltetek júliusban?

Lorelei

4 megjegyzés:

  1. Wrath & the Dawn pont ma érkezett meg hozzám is a depótól. Zsebi engem is rádumált :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemrég láttam molyon,sejtettem,hogy az ő műve volt :DD

      Törlés
    2. Nyugodtan fogjatok mindent ram xD az megmilyen mar,hogy pont az enyem erkezett .eg legkesobv es hibasan? XD utal a depo

      Törlés
    3. Oké, mindig rád fogom ezentúl! :D
      A depo úgy látszik egyre több mindenkit :/ Nem is értem mi lett velük

      Törlés