Waiting on Wednesday #2: The Copper Gauntlet

by szeptember 02, 2015 0 megjegyzés
Bár a The Copper Gauntlet már megjelent szeptember 1-jén, úgy érzem még beleférek ebbe a kategóriába, mert egy másik borítójú változata hivatalosan csak holnap kerül kibocsátásra. :D

A könyv a Magisztérium sorozat második kötete. A The iron trial/ Vaspróba nagyon tetszett, Cassanddra Clare pedig egyik legkedvesebb írónőm, így nem kérdéses, hogy mennyire vártam a folytatást. Pláne azok után, amik kiderültek!

Fülszöveg:
Holly Black és Cassandra Clare sorozatának folytatása megérkezett és rácáfol mindarra, amit eddig a jó és a rossz világáról gondoltál.
Callum Hunt nyári szünete különbözik a többi gyerekétől. A legközelebbi társa ugyan is, egy Káosz uralta farkas, Harceb. Az apja arra gyanakszik, hogy titokban gonosz. Ezen kívül a legtöbb gyerek nem tér vissza ősszel a Magisztérium mágikus világába.
Nem könnyű Call-nek... sőt még bonyolultabbá válnak a dolgok, miután az alagsorukban járva, arra a felfedezésre jut, hogy az apja talán megpróbálja elpusztítani őt és Harcebet is.
Call a Magisztériumba menekül- de a helyzet ott még feszültebbé válik. Az Alkahestet - egy réz kesztyűt, ami képes bizonyos mágusokat elválasztani erejüktől- ellopták. Miközben a bűnöst keresik, Call és barátai, Aaron és Tamara felkeltik néhány nagyon veszélyes ellenség figyelmét - és közelebb jutnak egy még annál is fenyegetőbb igazsághoz.
Ahogy a Magisztérium rejtélyei elmélyülnek, a bestseller szerző Holly Black és Cassandra Clare egy rendkívüli utazásra repíti az olvasókat egy fiú viszályain - és egy egész világ sorsán keresztül.

Várod már? Olvastad az első részt?
Lorelei :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése