BASC angol doboz: avagy kiütéssel vettek le a lábamról

by február 16, 2018 2 megjegyzés


Évek óta nézegetem a subscription dobozokat, így amikor megláttam, hogy mindezt elhozza nekünk a BASC, legszívesebben átöleltem volna a világot. Arról már álmodni sem mertem, hogy az angolul olvasóknak is kedveznek, pedig ezzel végleg levettek a lábamról. Tartsatok velem életem első dobozélményénél. 


Úton a postára azon gondolkodtam, vajon hogyan oldották meg a csomagolást. Fejben már felkészültem arra, hogy a posta sérült állapotban adja át, ám szerencsére ilyesmi miatt felesleges volt aggódnom. A doboz anyaga hihetetlenül jó, biztos vagyok benne, hogy méltó helyre rakom ki. A lajhár figurát édesanyám is kiszúrta és megjegyezte, hogy milyen aranyos –noha az állatot nem sikerült beazonosítania. 



A dobozt izgatottabban nyitottam ki, mint egy kisgyerek az ajándékait karácsonykor, közben folyamatosan találgattam, hogy mi lehet benne. Kaptunk csodás So-So által tervezett könyvjelzőt, üzenetet az írónőtől. Sokkal másabb, sokkal jobb élmény a valóságban egyesével kihalászni a különböző csecsebecséket, mint videón keresztül végignézni. Nem csodálom, hogy van aki függővé válik. 


Lapult még az angol kincsesládában gyertya, hihetetlenül imádnivaló könyvjelzők, tündérpor és könyv erszény/tasak/BUGYELLÁRIS.




Szerintem azon 1%-ba tartozom (igen, hamis statisztikai adatot mondok), akik nem olvasták a Harry Potter sorozatot (shame on me). Viszont hatalmas bögrerajongó vagyok, így telitalálat volt ez az elem. Ahogy arra Zsebivel rávilágítottunk, esetleg az Espresso Patronum felirat találóbb lett volna, de szerintem nem fog panaszkodni a kávém/teám sem.


A könyv pedig *sóhaj*. Instant szerelem volt a borító és már hónapokkal ezelőtt landolt a kívánságlistámon. Annyira gyönyörű, csak kapkodom a fejemet jobbra-balra. Képtelen vagyok eldönteni, hogy melyik terméket nézzem, fogdossam, szeretgessem. 



Határozottan erős kezdés volt ez az angol doboz. Én azt tanácsolom, hogy legalább egyszer próbálja ki minden könyvmoly, nagyon jó érzés/élmény. Utána úgyis rá fogsz szokni! Köszönöm a lehetőséget BASC!

Amennyiben Ti is szeretnétek rendelni és ezt korábban még nem tettétek meg, most 10% kedvezményben részesülhettek ha IDE kattintva beírjátok a PROLOGUS10 kuponkódot.

Lorelei

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Véletlenül nem tudod, hogy mi a könyv erszén angol megnevezése?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      "Book pouch" néven bátran használhatod/rákereshetsz. :)

      Szép napot!
      Lorelei

      Törlés