March BOOKHAUL + Moly élmények

by április 01, 2016 4 megjegyzés

Sziasztok! A tavasz első hónapja könyvekben és vizsgákban gazdagon telt. Az egyikből következik a másik. :D Remek akciókhoz volt szerencsém, lássuk is, hány új lakó nehezíti a polcomat. Valamint kicsit rendhagyó ez a bejegyzés, hiszen szeretném megosztani veletek az egyik kirándulásom élményét!



Az Athenaeum kiadónak tartozok köszönettel Jodi Picoult és Samantha Van Leer könyvéért, a Sorok között-ért. Nagy kedvencem az írónő és régóta kíváncsi voltam a lányával közösen alkotott regényére. IDE kattintva elolvashatjátok az értékelésemet is. Ritkán olvasok fülszöveget, de valami megragadott Benyák Zoltán A nagy illúzió című művében. Jelenleg még éppen az olvasás fázisában járok, de már most mélyen érintett.

Nem szeretem túlságosan a gyerekszereplős könyveket, de Soman Chainani School for Good and Evil című regényében valami megfogott. Lehet, hogy a sok pozitív vélemény? Esetleg a gyönyörű borító? Nem tudom eldönteni. Mellesleg a Bookline-on keresztül rendeltem meg. Vannak benne nagyon szép illusztrációk, csakúgy, mint a Sorok között-ben is. A bejegyzés végén hagyok pár képet róluk. Rainbow Rowell Kindred Spirits-éhez egy molyon keresztül jutottam hozzá. A Bookdepository 50 db-ot küldött neki és az egyik nálam talált otthonra. Nagyon szépen köszönöm!

A Bookdepository vásárlásra csábított a -5% -os kuponjával. Gyenge vagyok, ez van, kövezzetek meg! :D
Colleen Hoover hónapokat tartok, csak úgy darálom a történeteit. A Confess-re esett most a választásom, de persze az írónő többi regényét is szeretném a polcomon tudni. Remélhetőleg a jövő héten jön egy értékelés a November 9-ról.
Jenn Marie Thorne: The wrong side of right-ról nem sokat hallottam. Viszont egy coverwhore vagyok és ha ez a tulajdonság párosul egy akcióval, ott végem van. 3200 Ft-ért vettem meg a több, mint 5000 Ft-os könyvet, hát tudtok hibáztatni érte?
A polcon a koliban lévő gyönyörűségeket láthatjátok. Az egyik szaktársamtól utó-névnapra kaptam Anne Eliot: Toplistás szerelem című regényét. Valamint néhány kölcsönbe kapott szerzemény is van ott, amiket nagyon szépen köszönök Zsebinek! Képzeljétek, hihetetlenül fantasztikus a lány! Felküldtem neki egy kupac saját könyvet és ő elvitte például az On Sai példányaimat dedikálásra! Sőt, egy másik soproni mollyal együtt Budapestre rendeltünk a DeltaVision oldaláról, amit ő átvett nekünk. Egy J.Goldenlane kötettel gazdagodtam, méghozzá a Holdnak árnyékával.

Innentől jön az élménybeszámoló rész, ugyanis meglátogattam őt Budapesten! Szerintem már több, mint egy éve beszélgetünk, először molyon, később pedig Facebook-on keresztül és most végre személyesen találkozhattam vele! 9 könyvet cipeltem először Szombathelyre, majd onnan haza Sopronba, de tényleg édes terhet jelentettek csupán!
Nem semmi, igaz?!
Szinte napi szinten tartjuk egymással a kapcsolatot és furcsa volt, hogy amikor a valóságban beszélünk, akkor naprakészen tudjuk, hogy mi a helyzet a másikkal. Persze így is kitöltöttük a másfél napot, mindenféle földi jóval. Például voltunk palacsintázni, ahol ettem 40 cm-es Nutellás palacsintát Sherry ágyon, vanília ízű fagylalttal. Többet nem is kell mondanom! Köszönök mindent Fruzsi és nagyon örülök, hogy anno, talán egy CoHo könyv összehozott minket! :3


School for Good and Evil
Sorok között

Dedikált Calderon *.*
A sok zh ellenére egész jól telt március. Önmagamhoz képest sok könyvet sikerült elolvasni, a bejegyzéseket folyamatosan készítem! Ti miket vettetek/kaptatok a hónapban? Merre jártatok, mi történt veletek?

Lorelei

4 megjegyzés:

  1. A Benyák Zoltán könyv nálam kedvenc lett, és a Sorok között is. Gratula a vásárlásaidhoz, ez a gyengeség teljesen megbocsátható. Sőt, ez nem gyengeség, hanem hősiesség. Mert mi könyvmolyok hősiesen vásároljuk, kölcsönözzük akkor is a könyveket, ha nagyon sok olvasatlan vár ránk amúgy is. :) Bea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon tetszik a Benyák Zoltán könyv és nagyon bosszant, hogy egyszerűen nincs időm ovasni és elmélyedni benne.Haha, igen, kényszert folyamatosan érzek a vásárlásra, 3 könyvvel már sikerült is megnyitnom áprilist! :D
      Bizony, kölcsönözni és venni a könyveket egy hatalmas ígéret és bizalom, így csak pozitív lehet. Plusz még a gazdaságot is élénkíti! ;)

      Törlés
  2. Orulok, hogy jol erezted magad! Jo volt vegre szemelyes elmenyeket is szerezni :D <3
    Gyere nyugodtan maskor is ;)
    A konyvek pedig gyonyorusegesek.
    *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor csak tudok, mindenképpen menni fogok és majd boldogítalak és palacsintázhatunk :D
      Annyira simogatnivaló a The wrong side of right és a The school for good and evil! *.*

      Törlés