Autumn Bookhaul

by december 21, 2015 2 megjegyzés

Sziasztok! Lassan vége az évnek, így régóta esedékes ez a bookhaul bejegyzés. Tény, hogy a májusi kupacon nem tudtam túltenni (három hónapnyi könyv se ért fel az akkori eggyel!), de azért nem panaszkodhatok. :)

Szeptember

Az év egyik legjobban vágyott és várt könyve Sarah J. Maas-től a Queen of Shadows volt. Nem bírtam kivárni, amíg papír alapon megérkezik, ezért e-könyvben vettem meg. Sajnos csalódás volt. Hogy miért láttam így, azt a blogon található értékelésben elolvashatod. :)
Szeptember elején (milyen régen is volt az már!) még tartott az Alexandra nagy nyári akciója, amiben beszereztem Veronica Rossi Végtelen ég alatt és Julie James A hamis partner című könyveket.
Az előbbivel rengetegszer találkoztam molyon; pozitív és negatív értékeléseket egyaránt olvastam, így kíváncsian várom, hogy én melyik tábort fogom majd erősíteni.
Julie Jamestől eddig csak az Az a gyanúm, szerelmet olvastam, viszont nagyon szerettem, így mindegyik történetének szeretnék egy esélyt adni. :)
Jodi Picoulttól a Csodalányt pedig az Athenaeum kiadó küldte. Nagyon szépen köszönöm! :)



Október

Alma Katsu Halhatatlan című műve is régóta kívánságlistás volt nálam. Beszerezni viszont nem mertem egészen addig, amíg a befejező rész kiadása biztossá nem vált. Plusz molyon láttam, hogy sokan a postán találtak rá potom áron, hát októberben előbukkant Szombathely egyik postáján 1000 Ft-ért. Hülye lettem volna otthagyni. :D

A Bookline-on -20%-kal lehetett idegen nyelvű könyveket vásárolni, így kénytelen voltam kihasználni az akciót! :D

Rengeteget gondolkoztam azon, hogy melyik 2 drágaságra essen a választásom. Végül J.L.Armentrout White hot kiss és Robert Galbraith The Cuckoo's Calling című regényekért mehettem a Libribe.

Hát igen... a Dark Elements első része rondább borítóval nem is jöhetett volna. Pedig a honlapon az eredetivel hirdették és ISBN alapján is azt kellett volna küldeni, de már elegem van a folytonos reklamálásból, szóval beletörődtem. A Robert Galbraith könyvet pedig antikvárként vettem, ami meg is látszik rajta és szerintem egyáltalán nem fér bele a "jó" állapotú kategóriába, de ez van, így jártam.
Szintén októberben kaptam az Athenaeum kiadótól Lanna Millan Hannah Brown, Samantha Shannon A Mímes Rend és Neil Patrick Harris Így jártam az életemmel című könyveket. Nagyon szépen köszönöm! Az utóbbi kettőt már régóta el szerettem volna olvasni, a Hannah Brown fülszövege pedig egyből megfogott.

Jelenleg kölcsönben van az NPH könyv, így nem tudtam lefotózni.

November
Novemberben szülinapom is vooolt! Egyik barátnőmtől kaptam ajándékba S.J.Watsontól a Before I go to sleepet.

Az Alexandra akció keretében megleptem magamat Stephen Chbosky Egy különc srác feljegyzéseivel. A filmet már láttam de csupa jót hallottam a könyvről is, így gondoltam, miért ne? :D

Plusz kaptam 3000 Ft-os Líra utalványt is, amit be is váltottam decemberben, de az majd egy másik bejegyzésbe kerül kifejtésre. :D

Végül, még az augusztusi Móra rajzpályázatra én is adtam be művet, amit Kelly Oram ki is választott! Így megkaptam névre szólóan dedikálva a Cinder és Ellát valamint a Szívzűrt. :)

Már a boríték nagyon LOLosra sikeredett. Megláttam és nem is bírtam abbahagyni a vigyorgást.
Kelly küldött még könyvjelzőt és képeslapot is dedikálva. :)



Ti miket szereztetek be mostanság?
Szép napot!
Lorelei :)

2 megjegyzés:

  1. Én se csináltam bookhault ezer éve, de sosincs együtt, egy helyen az összes könyvem :D Kelly könyvek <3 *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ismerős :D Most mindenhonnan összeszedegettem 1 kivételével, gondoltam, az belefér :-)
      A Kelly könyvek a polcocskám ékkövei lettek *.*

      Törlés