April BOOKHAUL

by május 14, 2016 2 megjegyzés

Sziasztok! Bocsánat, hogy így eltűntem, de beindult a zh és most már vizsgaidősuck, ami eléggé behatárolja az időmet. Plusz mostanában több időt szántam a környezetemre is és kicsit megéltem inkább mindazt a sok szépet, amiről normál esetben olvastam volna. No, nem kell azt képzelni, hogy valami utópisztikus világba kerültem, vagy űrlényekkel, tündékkel harcoltam és őrült szerelembe bonyolódtam volna. Na, de nem ez a lényeg, lássuk a könyveket:



Nem is emlékszem már, hogy milyen régóta szemezek Morgan Rhodes: Falling Kingdoms sorozatával, de kaptam egy -10%-kos kupont a Bookdepóra, így gondoltam beváltom (plusz előrendeltem SJMaas A court of mist and fury-jét is).
Még nem olvastam furris könyvet, de leírhatatlanul felkeltette az érdeklődésemet Jandácsik Pál Állatok maszkabálja. Emberi tulajdonságokkal felruházott állatokat kevernek egy krimibe. Őszintén? Ennél több nem is kell. Az Athenaeum kiadónak köszönhetően lehetőségem nyílt egy új világ megismerésére.
Szintén a Bookdepository-ról rendeltem Krisitn Hannah Firefly Lane című regényét, szemtelenül olcsón, 1500 Ft-ért. Bűn lett volna kihagyni!

Nagyon szeretem Marissa Meyer Holdbéli krónikák című sorozatát és egyszerűen elegem lett a bizonytalanságból, hogy talán soha nem is adják ki a folytatásokat. Zsebi pedig csak húzott, hogy mennyire jó a Cress, így apró lökést adva, pottyant a kosaramba a 3. és 4.rész (Winter). Külön megjegyezném, hogy nagyon szépen mutat egymás mellett a sorozat összes kötete. Még hibrid magyar-angol mixként is!
Időközben beékelődött egy Könyvfesztivál is, ahol Zsebi a világ legaranyosabb molyaként dedikáltatta a Böszörményi Gyula és Vivien Holloway példányaimat is!
Végül az Alexandra akciójának sem tudtam ellenállni. Hány % kedvezmény volt rájuk? 40? Rick Yancey-től Az ötödik hullámot nagyon szerettem, éppen ideje volt a folytatás, A Végtelen tenger beszerzésének. Végül úgy döntöttem, hogy ne maradjon magányos és megveszem mellé Ka Hancock Üvegszilánkon táncolni című regényét is, mert nagyon sok pozitívumot hallottam róla. Remélem nem fogok csalódni benne! :)

Gondolom nem meglepő, ha azt mondom az életem az olvasás. Viszont sokszor tényleg úgy érzem, hogy a valóságban semmit nem élek, csak a könyvek által. Rengeteg regényben találkozhatunk olyan jelenettel, amiben a főszereplők kirándulnak és megállnak például egy mezőn. Könyvbe illő résznek tekinthettem, hogy múltkor, a lemenő nap sugarai által megvilágított répce között sétáltunk. Sokszor a szépség és a ,,fergeteges" pillanatok ott suhannak el mellettünk. Állj meg és élvezd ki! Oké, befejeztem a napi bölcsességet. :)

Ti miket vettetek/kaptatok a hónapban? :)
Lorelei

2 megjegyzés: