August BOOKHAUL!

by szeptember 03, 2015 3 megjegyzés

Sziasztoook! Augusztus sem telt könyvvásárlás mentesen, noha szerényebbre sikerült, mint az előző hónapoké. Plusz, az Alexandra akciójának még mindig sikeresen ellen tudtam állni. :D 8 db új szerzeménnyel bővült a polcocskám.
Jenny Han To all the boys I've loved before című könyvére és a folytatásra, a P.S. I still love you-ra Zsebi hívta fel a figyelmemet és olyan jó kis akciós áron adták a Bookdepón, hogy nem volt szívem otthagyni őket. Annyi jót hallottam róluk, na! Őket egyébként még júliusban rendeltem meg, de csak ebben a hónapban értek ide.
Mindkét könyvet ki is olvastam, a véleményeket az augusztusi bejegyzések között találjátok! :))

Az Athenaeum kiadótól is kaptam két könyvet,

papír alapon, amit nagyon szépen köszönök nekik! Az egyikük Jodi Picoult Szívtől szívigje, a másik pedig Sara Crowe Campari reggelire című műve. Plusz volt szerencsém még A mímes rendhez és a Londinium hercegéhez is. Ők az e-könyvtáramat gyarapítják.

Szeptemberben molyszülinapom lesz, méghozzá a hónap elején, 4-én, így még augusztusban megleptem magam 4 könyvvel (a szám konkrét, mert 4 moly-éves leszek :D). A választásom pedig Darynda Jones Első sírhantjára (600 Ft volt Lírában), Kimberley Freeman Vadvirágok lányaira (1400 Ft, szintén Líra), Tahereh Mafi Ne értinsére és Sarah J. Mass Heir of Fire-jére esett.


Az első kettőt a kedvező ár és jó vélemények miatt vettem, a Ne érints trilógia már régóta érdekelt, Sarah J. Maas-nek pedig nagy rajongója vagyok. Bár, most olvasva a Queen of Shadowst eddig eléggé nagyot csalódtam :(( Még párszáz oldal hátra van, kíváncsi leszek, hogy mennyire változik még a véleményem. De ennyit elöljáróban.

Kis bejegyzésem végére értem.

Ti miket vettetek augusztusban?

Szép napot!

Lorelei :)

3 megjegyzés:

  1. Az a HoF peldany ❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor kibontottam a dobozt, azt hittem hb-ben kuldtek, olyan vaskosnak tunt. Megerte ra plusz 1 evet varni :D

      Törlés
    2. Az biztos, hogy megerte! Gyonyoruuuu

      Törlés