Waiting on Wednesday #5 The Shadow Throne by Jennifer A. Nielsen

by szeptember 23, 2015 0 megjegyzés
Őszintén szólva még csak a trilógia első részét olvastam, de úgy hallottam, hogy a folytatás még azon is túltesz, így előre eldöntöttem magamban, hogy a befejező kötetet is hasonló lelkesedéssel várom. A Könyvmolyképző kiadónál fog megjelenni a The Shadow Throne magyarul, méghozzá idén ősszel. :)


A háború elérte Carthyát. Az ország minden ajtaján és ablakán bekopogtat. És mikor Jaron megtudja, hogy Vargan király, Avenia uralkodója, elrabolta Imogent, hogy térdre kényszerítse Carthyát, az ifjú király tisztában van vele, hogy az ő feladata, hogy vakmerő mentőakcióba fogjon. Ám minden, ami rosszul sülhet el, az úgy is történik.

Barátai szétszóródtak Carthyában és a környező országokban. Utolsó, kétségbeesett próbálkozásként, hogy megóvja országát a pusztító erejű veszteségtől, Jaron elindul talán utolsó útjára, hogy megmentsen mindent és mindenkit, akit csak szeret. Ám még pengeéles esze sem elég ahhoz, hogy megmeneküljön a hatalmas veszély elől, ami őt és országát fenyegeti. Vajon útközben elveszti azt, ami a legfontosabb? És a végén vajon ki fog Carthya trónján ülni?

Te is várod már?

Lorelei :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése